Vásározóknak

Információk a vásározók számára

A találkozó helye: 5420 Túrkeve, Kuthen király 11. A Túrkeve Termál- és Élményfürdő mellett található kemping területén.

Ideje: 2020. február 14-15. (péntek, szombat)

Vásározói jelentkezést kizárólag elektronikus úton fogadunk! Kérjük használják a honlapon található jelentkezési űrlapot! Akik a jelentkezésük mellé egyéb bemutatkozó anyagot, képet, stb. szeretnének csatolni, levelüket küldjék az arusok.keviboller@gmail.com E-mail címre.

Jelentkezési űrlap kitöltése itt!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020.01.11 szombat 24:00

A helypénz összege

  • Népművészeti, kézműves, hagyományőrző, kistermelő stb. Nem gasztronómia jellegű: 2100 Ft/m2 a rendezvény teljes idejére.
  • Kisgasztronómiai szolgáltatók. (kürtőskalács, lángos, édesség, lepcsánka, rétes stb.; alkohol forgalmazása nélkül): 3000 Ft/m2 a rendezvény teljes idejére.
  • Minőségi alkohol termékek forgalmazása, kóstoltatása. (borok, pálinkák, sörkülönlegességek stb.): 3000 Ft/m2 a rendezvény teljes idejére.
  • Kávés. (Kizárólag kávét értékesíthet!): Egyedi megegyezés alapján!

Meleg italok értékesítésére csak a kizárólagos gasztronómiai partnerünknek biztosítunk lehetőséget. Kérünk minden vásározót arra, hogy a rendezvény teljes ideje alatt tartózkodjon ezen termékek forgalmazásától! (pl. forralt bor, puncs, tea stb.)

Figyelem! Hagyományőrző rendezvényünkön nem fogadjuk az oda nem illő termékek forgalmazóit: (pl. bazár termékek, műanyag játék, léggömbök stb.)

Az árusok kiválasztásánál évek óta törekszünk arra, hogy azonos termékféleségeket kínáló vásárosok csak korlátozott számban legyenek jelen a rendezvényen.

Az elbírálást követően, minden jelentkezőt értesítünk arról, hogy tudjuk-e fogadni vagy sem.

Az értesítéseket E-mailben küldjük, 2020.01.22 szerda 24:00. Azokat az árusokat, akiket meghívunk a rendezvényre ebben az értesítésben tájékoztatjuk a rendezvényen való részvételük praktikus és hasznos információiról is.

Előnyt élveznek azok az árusok, akik évek óta résztvevői a találkozónak.

További információt kérhet a rendezvény kapcsolattartójánál, Hegyi Csabánál az alábbi telefonszámon: 06/30 372-0299